Verhuur Informatie

Verhuur Informatie 

Vier een kinderfeestje in Speeltuin Noorderkwartier

Speeltuin Noorderkwartier is een goede plek voor kinderfeestjes. In de speeltuin staan  8 picknicktafels verspreid en er zijn toiletten die zonder toezicht van onze gastvrouw niet open zijn. Ook kan je in de speeltuin ijsjes, limonade of andere lekkers kopen. Voor de ouders zijn er warme drankjes te koop, zoals koffie, thee, cup-a- soup en nog meer.


Wat is mogelijk?

Er zijn twee mogelijkheden om je verjaardag te vieren in speeltuin Noorderkwartier;

  1. In de speeltuin. Je kunt in de speeltuin een kinderfeestje vieren wanneer je maar wilt als je lid bent, omdat het gratis is.  Voor niet leden is het vieren van een kinderfeestje niet gratis. Kijk bij het kopje kosten en betalingen naar de prijzen. Graag het verzoek je feestje te reserveren via de agenda of het aanmeldingsformulier op de www.speeltuin-noorderkwartier.nl.

Je hebt géén exclusief gebruik van de speeltuin tijdens je kinderfeestje, dus andere kinderen kunnen er ook spelen. Je kunt gebruik maken van (drink)water, elektriciteit en de WC. In de speeltuin is de beheerder of een vrijwilliger aanwezig en is de kiosk open waar je drankjes en ijsjes kunt kopen.

  1. In het speeltuingebouw. Op zaterdagen kun je het clubhuis huren voor een verjaardagfeestje. Je kan dan gebruik maken van de binnenruimte en van de toiletten binnen. Er kan 1 kinderfeestje per dagdeel worden gehouden. Je hebt géén exclusief gebruik van de speeltuin tijdens je kinderfeestje, dus andere kinderen kunnen er ook spelen. Je kunt gebruik maken van de speelruimte, de keuken en de toiletten. In de speeltuin is de beheerder of een vrijwilliger aanwezig en is de kiosk open waar je drankjes en ijsjes kunt kopen. Op zondag kun je het clubhuis uitsluitend huren op aanvraag. Om de omwonende niet al te veel overlast te bezorgen, is de combinatie besloten feest clubhuis en speeltuin mogelijk. Publiek is niet toegestaan.

Naast verjaardagsfeesten is het ook mogelijk het clubhuis te gebruiken voor: vergaderingen * bijeenkomsten * overige activiteiten. Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, kun je contact opnemen met ons via info@speeltuin-noorderkwartier.nl

Het clubhuis is voorzien van alle gemakken. Van * magnetron, * oven, * vaatwasser, * koelkasten, * vriezer tot aan een * 2 pitskookplaat of * airfryer.

Als lid heb je meer voordelen om je kinderfeestje in de speeltuin te kunnen vieren. Mocht je geen lid zijn en dat willen worden, dan kost het lidmaatschap 15 euro per gezin per jaar. Lidmaatschap kun je hier aanvragen.

 

Kosten en betaling
  1. Je verjaardag vieren in de speeltuin is, als je lid bent van de speeltuinvereniging, Gratis. Niet leden kunnen voor € 20,- een picknicktafel reserveren voor het feestje.
  2. Het huren van het clubhuis kost voor leden € 80,- per dagdeel. Daarnaast vragen we € 60,- borg. Voor niet leden zijn de kosten € 100,- per dagdeel en € 75,- borg.
  3. Huren voor een vergadering kost 85,-. Men kan tijdens de vergadering gebruik maken van consumptie, waarbij vooraf een vaste prijs wordt afgesproken of op basis van nacalculatie, afhankelijk van de aantal mensen. Voor vragen over de consumptieprijzen graag even contact met ons opnemen.

Je ontvang naderhand een factuur en de betaalgegevens per e-mail. De factuur hoort betaald te zijn vóór aanvang van het feestje.

 

Annuleringen van boekingen 

Bij verhinderen en onvoorziene omstandigheden kan een reservering/boeking 1 week voor aanvang kosteloos worden geannuleerd. Ben je laat met annuleren dan ben je het huurbedrag kwijt. De borg wordt dan nog wel teruggestort.

Wordt het clubhuis gehuurd en men wilt toch buiten vanwege mooi weer, dan is men het huurbedrag ook kwijt. De borg wordt dan wel teruggestort.

Extra bij te bestellen

Maak je feestje nog spectaculairder met een springkussen. Sinds kort beschikt de speeltuin naast alle speelattributen ook over 2 prachtige springkussens.

De Jungle voor max. 6 kinderen

Huurprijs € 55,-  en € 90,- borg, Totaalprijs € 145,-

De Multiplay Krokodil voor max 15 kinderen

(uitsluitend te huur per dagdeel)

Huurprijs € 105,-  en €130,- borg, Totaalprijs € 235,-

Bij het huren van de springkussen is een ieder zelf verantwoordelijk voor de springende kinderen en vragen voordat de springkussen gebruikt wordt een eigenrisico overeenkomst te tekenen.

Mocht je tijdens het feestje of vergadering gebruik willen maken van extra zaken zoals, een speaker (1st), extra tafels en stoelen (20st), statafels (3st), dan kun je tijdens het boeken van de dag op de “agenda” pagina, deze attributen aangeven.

Feestje boeken

Bekijk hier welke data beschikbaar zijn en reserveer een dagdeel voor je feestje door een mail te sturen naar info@speeltuin-noorderkwartier.nl. Reserveringsverzoeken kun je maximaal 6 maanden van te voren doen.

Regels
  • De speeltuin blijft tijdens het feestje nog steeds toegankelijk voor andere bezoekers/kinderen
  • Je mag nergens roken of alcohol drinken in de hele speeltuin
  • Ruim alles weer netjes op na het feestje. Als je het speeltuingebouw huurt, moet het gebouw na afloop weer schoongemaakt worden.
  • Meld schade aan toestellen, wc, speeltuinmeubilair of groen direct aan onze beheerder of speeltuinbestuur – dan kunnen we tijdig repareren en letsel voorkomen bij andere bezoekers.

 


Algemene vragen over het clubhuis

* Ik heb gereserveerd, hoe kom ik binnen of waar haal ik sleutels?

Het clubhuis is voorzien van beveiliging en daarom is gekozen om zelf te openen voor de feestgangers. Men kan vooraf laten weten via mail of app wanneer men langs wilt komen om te versieren of spullen te brengen, en iemand van het bestuur of toezicht zorg dat het clubhuis geopend wordt. We geven geen sleutels af.

* Waar laat ik mijn afval?

Achter het clubhuis zijn afvalbakken waar alle afval gedumpt kan worden.

* Is schoonmaken van de ruimte verplicht na het feesten?

Ja, anders kun je het risico lopen dat je de borg niet terug krijgt.

* Moet ik verplicht consumptie afnemen van het clubhuis?

Nee, is niet verplicht. Is wel mogelijk op basis van nacalculatie.

* Hoeveel mensen kunnen er ongeveer in het clubhuis?

Er kunnen ongeveer 100 man in het clubhuis.

Verhuur Informatie