Verhuur informatie

Vier een kinderfeestje in Speeltuin Noorderkwartier

 

Speeltuin Noorderkwartier is een goede plek voor kinderfeestjes. In de speeltuin staan picknicktafels en er is een toilet. Ook kan je in de speeltuin ijsjes, limonade of iets lekkers kopen. Voor de ouders is er koffie en thee te koop.


Wat is mogelijk?

Er zijn twee mogelijkheden om je verjaardag te vieren in speeltuin Noorderkwartier;

  1. In de speeltuin. Je kunt in de speeltuin een kinderfeestje vieren op woensdagmiddag, zaterdagochtend en zaterdagmiddag. Er kan 1 kinderfeestje tegelijk worden gehouden.

Je hebt géén exclusief gebruik van de speeltuin tijdens je kinderfeestje, dus andere kinderen kunnen er ook spelen. Je kunt gebruik maken van (drink)water, elektriciteit en de WC. In de speeltuin is de beheerder of een vrijwilliger aanwezig en is de kiosk open waar je drankjes en ijsjes kunt kopen.

  1. In het speeltuingebouw. Op zaterdagen kun je het speeltuingebouw huren voor een verjaardagfeestje. Je kan dan gebruik maken van de binnenruimte en van de toiletten binnen. Er kan 1 kinderfeestje per dagdeel worden gehouden. Je hebt géén exclusief gebruik van de speeltuin tijdens je kinderfeestje, dus andere kinderen kunnen er ook spelen. Je kunt gebruik maken van de speelruimte, de keuken en de toiletten. In de speeltuin is de beheerder of een vrijwilliger aanwezig en is de kiosk open waar je drankjes en ijsjes kunt kopen.

Naast verjaardagsfeesten is het ook mogelijk het gebouw te gebruiken voor: *  vergaderingen * bijeenkomsten * overige activiteiten. Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, kun je contact opnemen met ons via info@speeltuin-noorderkwartier.nl 

Voorwaarden

Je moet lid zijn van de speeltuinvereniging om je kinderfeestje in de speeltuin te kunnen vieren. Het lidmaatschap kost 15 euro per gezin per jaar. Lidmaatschap kun je hier aanvragen.

 

Kosten en betaling

Je verjaardag vieren in de speeltuin is, als je lid bent van de speeltuinvereniging, gratis.

Het huren van het speeltuingebouw kost voor leden 70 euro per dagdeel. Daarnaast vragen we 50 euro borg. Voor niet leden zijn de kosten € 85,- per dagdeel en € 65,- borg 

Je ontvang naderhand een factuur en de betaalgegevens per e-mail. Betaling gaat via bankoverschrijving. 

 

Feestje boeken

Bekijk hier welke data beschikbaar zijn en reserveer een dagdeel voor je feestje door een mail te sturen naar info@speeltuin-noorderkwartier.nl. Reserveringsverzoeken kun je maximaal 6 maanden van te voren doen.

 

Regels
  • De speeltuin blijft tijdens het feestje nog steeds toegankelijk voor andere bezoekers/kinderen
  • Je mag nergens roken of alcohol drinken in de hele speeltuin
  • Ruim alles weer netjes op na het feestje. Als je het speeltuingebouw huurt, moet het gebouw na afloop weer schoongemaakt worden.
  • Meld schade aan toestellen, wc, speeltuinmeubilair of groen direct aan onze beheerder of speeltuinbestuur – dan kunnen we tijdig repareren en letsel voorkomen bij andere bezoekers.